Maak een afspraak
Home / Testimonials

Hoor van onze klanten

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een nieuwe look voor je woonkamer, slaapkamer of keuken, of gewoon nieuwsgierig bent naar de ervaringen van anderen met Amicala, hieronder vind je genoeg verhalen om je te laten inspireren. Laat je overtuigen door de kracht van gezelligheid.

reviews img

Een kwalitatief hoogstaande verf aan een correcte prijs, dàt is Amicala in een notendop. De duurzame producten zijn lokaal ontwikkeld. Ze worden verdeeld in plaatselijke winkels, waar kleur- en technisch advies hoog in het vaandel staan. De kracht van dit sterk merk zit ’m in de eenvoud: overzichtelijke kleurenwaaier, uitgekiende kleurengroepen, absolute kleurechtheid en ultiem gebruiksgemak.

Katleen Linsen

Interieurstyliste, kleuradvies en raamdecoratie

reviews img

Iedereen vindt zijn gading in het kleurenpalet van Amicala. Zowel voor thuis als op kantoor of in een zaak. Er is geen overaanbod aan kleuren, wat het eenvoudiger maakt om te kiezen en waardoor het bijna onmogelijk is om ‘foute’ keuzes te maken. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, zodat de vakman een perfect resultaat kan afleveren tegen een goede prijs en jijzelf ook aan de slag kan gaan.

Charlotte Dewaele

Interieurstyliste

reviews img

Met Amicala maak je ongelofelijk mooie kleurencombinaties. De kleurengroepen variëren van licht tot donker en zijn compatibel. Alle 30 tinten matchen met elkaar en toch kan je in elke toon het verschil maken. Ze verbeelden originele puurheid en de zachtheid van de natuur. Het zijn kleuren die orde scheppen in de chaos van alledag. Wie schildert met Amicala creëert een buitengewone rust in huis.

Kristin Bemelmans

Kunstenares

Zin in een potje schilderen?

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Twijfel je over kleurencombinaties? Of weet je niet goed hoe je de schilderklus moet klaren?

Vraag maar raak!
cta image