Maak een afspraak

Amicala

Over Amicala

De kleur van gezelligheid

Wat maakt Amicala straffer dan straf? Onze kwalitatief hoogwaardige verf is bijzonder makkelijk verwerkbaar. Aanbrengen en verdelen over de muur of het plafond doe je in een handomdraai. De perfecte vloeiing zorgt ervoor dat de verf het oppervlak gelijkmatig bedekt en oneffenheden wegwerkt. Bovendien heeft Amicala een extreme dekkracht, zodat oude kleuren niet doorschijnen!

techniek foto

Superieure kwaliteit...

Wat maakt Amicala straffer dan straf? Onze kwalitatief hoogwaardige verf is bijzonder makkelijk verwerkbaar. Aanbrengen en verdelen over de muur of het plafond doe je in een handomdraai. De perfecte vloeiing zorgt ervoor dat de verf het oppervlak gelijkmatig bedekt en oneffenheden wegwerkt. Bovendien heeft Amicala een extreme dekkracht, zodat oude kleuren niet doorschijnen en een enkele eindlaag volstaat. Minder verflagen, da’s ook minder werk!

De verf van Amicala matcht exact met de kleur van je staal. Het eindresultaat oogt egaal en vertoont geen glansverschillen, zichtbare overlappingen of rolstructuren. Nog goed om te weten: onze kwaliteitsverf behoudt haar kleur en helderheid, zelfs na jaar en dag. Ze is ook nog eens afwasbaar tot schrobvast. Vlekken zijn eenvoudig schoon te maken zonder de kleur of de afwerking te beschadigen. Kortom, Amicala kan tegen een stootje. 

… aan de scherpste prijs

Kies je voor Amicala, dan haal je niet alleen een op-en-top Belgisch product in huis. Want je krijgt ook dat tikkeltje meer: een unieke verf van superieure kwaliteit aan een ongeziene, scherpe prijs. Daar heb jij alle voordeel bij!

techniek foto
techniek foto

Verf met een groen tintje

Schilderen met Amicala, da’s gezond en natuurvriendelijk. Onze watergedragen verf is geurarm en ademend. Alle 30 kleuren worden duurzaam samengesteld met respect voor mens en milieu. Ook onze verfpotten hebben een groen tintje. Ze zijn voor 50% gerecycleerd en dat kan tellen!

Iedereen kan schilderen met Amicala!

  • 1 30 kleuren voor elk interieur
  • 2 Makkelijk verwerkbaar
  • 3 Perfecte vloeiing
  • 4 Extreme dekkracht
  • 5 Blijvend kleurresultaat
  • 6 Afwasbaar tot schrobvast
  • 7 Geurarm en watergedragen
techniek foto

Kleurenwaaier

Haal de kleur van gezelligheid in huis!

Inspiratie opdoen? Twijfel over de kleur? Een snelle make-over van je interieur? 

Download hiernaast de gratis Amicala-kleurenwaaier of bestel hem hieronder samen met de kleurstalen die jij helemaal ziet zitten. Handig om tegen je muur of plafond te houden! 

Let op: een afgedrukte versie van de gratis download kan kleurverschil opleveren.

Zin in een potje schilderen?

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Twijfel je over kleurencombinaties? Of weet je niet goed hoe je de schilderklus moet klaren?

Vraag maar raak!
cta image